Mit rejt az ágyneműtartó?

 

Regisztráció a szabadulószobába

 

Néha egészen váratlan helyről bukkannak elő értékes műtárgyak, és az ezekről tudósító híreket olvasva ki ne ábrándozna arról, hogy egyszer ő is hasonló felfedezést tesz? A Látkép 2020 szabadulószobájában ti is átélhetitek egy elveszett remekmű megtalálásának izgalmát!

Idős rokonotok, Emi néni, azaz Hoffmann Emília, a zseniális művészettörténész halála előtt szenzációs felfedezést tett, és utolsó üzenetében titeket bízott meg azzal, hogy a dolgozószobájában hátrahagyott nyomok alapján eljussatok az ismeretlen mesterműhöz. A kissé hóbortos és paranoiás Emi néni azonban különböző rejtvényekkel nehezítette meg, hogy illetéktelen fejtsék meg a titkát, ráadásul közben a dolgozószoba ajtaja is rátok csukódik. Egy órátok van arra, hogy rájöjjetek, mit is talált Emi néni, kiderítsétek a tulajdonos címét, és kijussatok a szobából, mielőtt a Művészettörténeti Intézet munkatársai a helyszínre érkeznek rendezni a hagyatékot.

2-4 fős csapatokat várunk. A rejtély megoldásához nincs szükség előzetes művészettörténeti tudásra. 10 éves kortól ajánlott, 15 év alattiaknak idősebbekkel egy csapatban.

Helyszín: Budapest, Tóth Kálmán u. 4., 6. emelet, Tárgyaló

Időtartam: 1 óra

 

szabadulszoba gif 800 

 

 

A kép forrása: http://closertovaneyck.kikirpa.be, © KIK-IRPA, Brussels.